Гаранция и гаранционни условия

 

Всяко бижу закупено от веригата на GOLD ADDICTED е придружено от сертификат, удостоверяващ неговите автентичност, параметри и гаранционни условия. При предявяване на гаранционна рекламация или ремонт е задължително предоставянето на придружаващия сертификат. Ако сертификатът не бъде представен, ремонтът ще бъде таксуван съобразно ценоразпис.

За гаранционен ремонт се счита този, който отстранява несъвършенство по бижуто или паднал камък само и единствено, ако по бижуто няма следи от външни фактори, довели до проява на дефект или падане на камъка. Като комплимент към Вас, GOLD ADDICTED предоставя безплатна ежегодна поддръжка на закупените от GOLD ADDICTED диамантени бижута.Услугата включва почистване с ултразвук, полиране и родиране.

Гаранцията за бижутата без камъни е две години и тя не покрива драскотини, пукнатини, счупвания и паднали камъни, възникнали след продажбата на продукта поради неправилно съхранение и носене. Всеки ремонт се съгласува с експерт-оценител и бижутер.

Гаранцията на бижута със скъпоценни камъни е две години и тя включва като комплимент към Вас тяхното ежегодно цялостно обслужване и освежаване, но не и ремонтни дейности, свързани с драскотини, пукнатини, счупвания и паднали камъни, възникнали след продажбата на продукта поради неправилното му експлоатиране или съхранение. Всеки ремонт се съгласува с експерт-оценител и бижутер.

Изделията не трябва да са излагани на условия, които могат да навредят тяхната повърхност, сред които: химикали, препарати, парфюми, козметика, басейни и др.

Гаранцията не покрива механично предизвикани повреди на бижуто/аксесоара от изпускане, скъсване, счупване или друг вид нарушаване на целостта, формата, вида, цвета или размера на изделието.Гаранцията покрива само фабрични дефекти.

Гаранцията покрива всички производствени дефекти, открити в рамките на 14-дневен срок от датата на закупуването и не може да бъде приложена, ако има следи от износване и/или допълнителни механични повреди. Дали повредата е прозиводствен дефект или е предизвикана допълнително се определя от специалист-бижутер.

Правилното съхранение и носене на бижутата е изключително важно, за да ги запазите във времето. Когато поставяте бижуто си, уверете се, че то е стабилно закрепено и не е в контакт с други изделия. Сваляйте бижуто си преди сън, тренировки и др.

Всяко бижу закупено от веригата на GOLD ADDICTED може да бъде върнато и заменено в рамките на 14 дни от датата на закупуване в най-удобния за Вас офис на еконт или магазин в град Бургас.

Задължително е бижуто да бъде в отличен търговски вид, да няма следи от носене, драскотини, счупване, паднал камък или други повреди. Към него трябва да се предоставят сертификат, касов БОН(издаден от фирма ЕКОНТ) и пакетажа, с които е продадено от наша страна.

При въпроси и нужда от допълнителна консултация, нашите колеги са на Ваше разположение. Посетете най-удобния за Вас наш магазин или ни потърсете на някой от упоменатите в секция “Контакти” телефонни номера. Очакваме Ви!