You are currently viewing Какъв подарък да купя на жена?

Какъв подарък да купя на жена?

Подаръкът за една жена е нещо изключително съкровено. Преди да изберете и купите нещо, то задължително помислете какво би се харесало на Вашата съпруга, приятелка или пък дъщеря. Вярно е, че бижуто е нещо, което ще зарадва всяка жена, а ние от GOLD ADDICTED сме тук, за да Ви помогнем с избора му, но все пак…

Имайте предвид, че бижутата са много специални, точно като човека, на когото ще ги подарявате. Ако направите дори и най-малка грешка, това може да доведе до неудобна ситуация, а ние не искаме това, нали? Всичко казано важи най-вече за връзките, защото очакванията на партньора често са високи откъм изненади. В тази статия освен съвети, ще намерите и отговор на въпросите – Кога е подходящо да се подари бижу и какво по-точно трябва да бъде то?

 

Какво бижу да избера за моята жена, годеница или приятелка?

Почти всеки вид бижу е подходящ за подарък, но има неща, за които трябва да помислите преди да действате с покупката.Трябва да внимавате, особено с пръстените! Като изненада, тези малки изящества могат да предизвикат недоразумения, т.к. се свързват с предложение за брак. Нещо, което много мъже просто пропускат.

От друга страна, модните бижута, които предлагаме, са много подходящи за всякакви поводи – те са красиви, а и със сигурност ще донесат положителни емоции и няма да има обърквания. Например, чифт златни обеци с диаманти или пък цитрин, а защо не и аквамарин, в зависимост от Вашия бюджет? Златно колие със специална висулка или буква също причисляваме към “безопасните” изненади. Гривна за ръка или крак от бяло злато също е страхотно хрумване, което ще очарова човека до Вас. А, накрая – можем да кажем, че едно от най-важните неща е и накитът да отговаря на стила на получателя.

Кога е подходящото време, за да подаря бижу?

Бижутата са израз на любов и признателност, но не и когато биват подарени твърде рано. През първите седмици от връзката, скъпият подарък изглежда по-скоро като опит за “спечелване” на нечия любов. Освен това, златните колиета, златните гривни или обеци, създават големи очаквания за бъдещи скъпи вещи, така че е по-подходящо да ги запазите за по-късно.И така, кога всъщност идва “точният” момент? Разбира се, има големи разлики от връзка до връзка, но ние Ви съветваме да изчакате поне една година, преди да подарите златно бижу. До този момент, обикновено, връзката между партньорите е достатъчно стабилна и те се познават добре, за да оценят подаръка.

За какви поводи бижутата са подходящи?

Не е необходимо бижутата да са подходящи за всеки повод. Не ги използвайте като опция, а избирайте умно! Знайте, че за поводи като рожден ден, Коледа, Свети Валентин – е по-добре да ограничите стойността на бижутата, която не надвишава обичайния бюджет за закупуване на стандартни подаръци.

Съветваме Ви това, защото ако половинката Ви е избрала нещо по-минималистично, то по този начин няма да я поставите в неудобна ситуация. От друга страна, няма “изненадата” всяка година да е сходна. Важните моменти в такива специални отношения са различните годишнини – тогава може да си позволите по-голяма покупка. По този начин превръщате подаръка в символ на силната връзката помежду Ви, а стойността му не се губи сред многобройните жестове за повтарящите се ежегодно празници.

Дори не винаги изборът на бижу да е лесен, то усилията винаги си заслужават. Това е така, защото тези съкровища могат да придружават този, който ги носи през целия му живот и да му напомнят за специалния повод. Знайте, че подаръкът носи най-голяма радост, когато е внимателно подбран – и разбира се, когато отговаря на вкуса на получателя. В нашия случай – на жената, избраницата и любовта на живота ни!

Разгледайте нашите златни предложения в онлайн магазин GOLD ADDICTED и изберете перфектния подарък на добра цена още сега!