You are currently viewing Как да избера подходящия годежен пръстен?
Да срещнем любовта е едно от най-красивите неща, а ако вече сте решили да предложите брак на Вашия любим човек - то, най-вероятно обмисляте избора на подходящия годежен пръстен. Вълнението Ви е обзело, а въпросът относно това как да го изберете стои - сами, с приятели или пък да оставите това на Вашата половинка? В тази статия ще Ви помогнем с основните насоки, които са Ви нужни преди да пристъпите към тази огромна крачка във Вашия живот.

Как да избера подходящия годежен пръстен?

Да срещнем любовта е едно от най-красивите неща, а ако вече сте решили да предложите брак на Вашия любим човек – то, най-вероятно обмисляте избора на подходящия годежен пръстен. Вълнението Ви е обзело? А въпросът относно това как да изберете пръстена стои. Сами, с приятели или пък да оставите това на Вашата половинка? В тази статия ще Ви помогнем с основните насоки, които са Ви нужни преди да пристъпите към тази огромна крачка във Вашия живот.

Дайте си необходимото време

Оставете си достатъчно време за избора на годежния пръстен Ако сте традиционалист, то не подценявайте дори и секундите. Ако имате план за предложение на брак – избрана дата, място и час, то, съветваме Ви да започнете да търсите подходящия пръстен около 2 месеца по-рано. Разгледайте великолепните предложения в нашия онлайн магазин GOLD ADDICTED.

Не забравяйте и необходимото време за изработка на ювелирното изделие, освен ако не си харесате нещо стандартно, а и размерът е точния. В тези два месеца Вие няма да бъдете притискани от времето, дори и ако няма налично това, което желаете. Най-важно е да не бързате с избора на правилния пръстен, нито да правите компромиси – човекът до Вас ще го оцени.

 

 

Нека обсъдим бюджета

Разбира се, сумата, която може да отделите също трябва да се има предвид, но нека не забравяме, че годежният пръстен е бижуто, което се носи до живот. Естествено, всичко това има и своята цена. Разбира се, не е нужно да се придържате към отживелицата, че годежният пръстен трябва да струва “3 основни месечни заплати”. В нашата богата колекция може да откриете прекрасни златни пръстени на много по-приемливи цени. Най-популярният избор за този вид пръстен е златото – било то жълто, бяло, розово или пък, черно. Това е така, защото този метал издържа на ежедневно носене и изисква много по-малко поддръжка. На практика – златото е вечно.

 

А, как да разгадаем правилния размер?

Определянето на правилния размер на годежния пръстен може да бъде трудно начинание. Ако всичко трябва да бъде изненада, то може да измерите диаметъра на бижуто, а в най-добрия случай – да “вземете” пръстен от тези на любимия човек, и да го вземете за мостра.

Точният метал и точният камък, които ще блестят

В избора на правилен дизайн са важни две неща – изборът на подходящ метал и скъпоценен камък. Що се отнася до първото, то златото е най-добрия избор, който може да направите. Годежните пръстени от бяло и жълто злато са много популярни в днешни дни. Но ако обичате да сте нестандартни, може да разгледате нашите изкушаващи предложения от розово и черно злато.

Що се отнася до скъпоценните камъни, диамантът е най-чест избор. Ако пък смятате, че Вашият най-скъп човек желае нещо по-специално, цветните варианти на диаманта също са страхотни. А и гарантирано – няма да останете незабелязани! Полускъпоценните камъни също са вариант, който може да разгледате. Имаме огромно разнообразие от златни годежни пръстени с различни скъпоценни и полускъпоценни камъни – разгледайте ги!

 

Какъв дизайн да има годежния пръстен

Класическият годежен пръстен е изчистен с един централен камък. При някой, централният камък е подкрепен с по-мънички камъни по самата лента – като продължение. Най-добрият съвет, който можем да Ви дадем тук е да обърнете внимание какви бижута носи Вашият избраник. Насочете се към стила, който би му подхождал най-добре.

 

Помислете и изберете, а правилното място за най-добрата покупка е онлайн магазин GOLD ADDICTED!