You are currently viewing Значение на червения конец
А, Вие имате ли такъв със злато?

Значение на червения конец

Значение на червения конец
Значение на червения конец

Тънката красива нишка, която не слиза от ръцете на много хора – всеки от нас я е виждал. Червеният конец е станал част от живота ни и то неизменна. Той е изключително модерен и стилен аксесоар, който в днешни дни е предпочитан от възрастни и деца. А, Вие имате ли такъв със злато?

История и значение

Тази нежна нишка е заредена с изключително много положителна енергия. Следователно, тя защитава собственика си от зли погледи, клевети и отрицателна енергия. И дори държи далеч хора, които не са добре дошли в живота ни.  В допълнение към всичко това, аленият талисман помага за постигане на успех и дарява с допълнителна сила.

Древните Кабала учения и далечен Израел, началото си той води оттам. Историята гласи, че Рахил била съпругата на Яков, с която той дълго време не можел да има потомци. Тя се молила дни и нощи на Господ, а накрая той чул нейните молитви. В отговор, той изпратил небесен ангел, който да посочи и начертае пътя ѝ с червен конец.

Кой може го носи?

Във всяка от основните религии, червеният цвят символизира протекцията, което означава, че всеки може да сложи алена нишка на ръка. Това е един страхотен подарък, който може да подарите на всеки – без оглед на неговата религия, възраст или пол. Червеният конец със злато е унисекс – подходящ за жени и мъже. Ако изпитвате затруднения, просто направете правилния избор и го поръчайте!

 

 

От какъв материал трябва да е направен?

Във времената, най-често червената нишка е била изработена от вълнена прежда. Но защо точно вълна? Хората са смятали, че този материал носи положителна енергия, спомага по-доброто кръвообращение и намалява болките в главата.

Е, да, но някой неща към днешна дата са се изменили. Не е задължително червеният конец със злато да е вълна. Но пък за цвета – там оставаме непоколебими!

Как да завържем този амулет?

Завързването му трябва да бъде поверено на най-близък за Вас човек. За да могат силите на амулета да действат върху собственика си. Със слагането на нишката на ръката Ви трябва да бъде изречена молитва или да бъдат наречени някакви пожелания. Тази чест може да отдадете на Вашите майка, баща, брат, сестра или приятел.

А, ако желаете този талисман да е събрал всички най-добри и могъщи сили в себе си, поверете завързването му в ръцете на Вашата майка.

 

 

На коя ръка е правилно да се носи?

Правилен отговор всъщност – няма, но според Кабала е добре да носите амулета на лявата китка. Сигурно се питате защо? Последователите на Кабала смятат, че тялото на човек се дели на лява част, през която влиза всичко негативно и дясна, през която влиза всичко добро.

В днешни дни, обаче, всеки носи любимия подарък, на която ръка реши.

Какво означава, ако конецът се скъса/разхлаби и какво да направите?

Ако червеният конец се е разхлабил около китката Ви, то това означава, че енергията, която е около Вас е негативна. Също така, че във Вашето тяло се е натрупал стрес или сте заобиколени от лоши хора.

Скъсването на своеобразната гривна може да е внезапно, което означава, че той е свършил своята работа, а именно – отблъснал е негативно насочената енергия към Вас. Предпазил Ви е и всичко е наред. В този случай се препоръчва да замените червената нишка с нова такава.

Индуизмът е най-старата религия в света, разпространена основно в Индия и Непал. Там се смята, че ако нишката се скъса – всяко Ваше желание ще се сбъдне.

Какво да не правите?

Амулетът няма да свърши предназначението си, ако го носите, но не се въздържате от греховни чувства и действия. Не е разрешено да го сваляте, а след това поставяте отново – той трябва да се носи постоянно.

Още от древни времена хората са вярвали в силата на ума, думите и погледите, което потвърждава наличието на отрицателна и положителна енергия. Ето защо, за да се предпазите от негативното влияние на другите, хората са измислили амулетите, като един от тях е аленият конец.

Разгледайте нашите невероятни предложения от червен конец със злато и зарадвайте любимия човек, а сега само в GOLD ADDICTED и то на страхотни цени!