You are currently viewing Силиконови , кожени или златни гривни за мъж?
Силиконови , кожени или златни гривни за мъж

Силиконови , кожени или златни гривни за мъж?

 

аксесоари за мъж - GOLD ADDICTED

Силиконови , кожени или златни гривни за мъж?

Лесно е да се каже, че гривните не са мъжествени. Ако обаче познавате историята си , може да си спомните, че воини и крале от различни култури са носили ленти (гривни) за ръце на китките си. Факт е, че мъжете носят гривни от векове. Праисторическият човек украсявал китките си с кости и черупки, за да отблъсква злите духове. Богатите мъже носеха гривни, за да покажат своята сила и статус. Гривните се развиха с течение на времето от талисман за късмет през символ на статут до модерен аксесоар за мъже. В зависимост от това коя част от земното кълбо наричате дом, идеята мъжете да носят гривна е или нормална, или обикновена нечувана.

Гривните, както и часовниците, могат да се носят ежедневно. Някои са по-елегирани и подхождат на по-официални поводи. Разнообразието от материали за избор включва неръждаема стомана, злато, платина, сребро, кожа, мед, месинг и коноп. Гривната е универсален аксесоар, който отразява вашата личност и подчертава цвета във вашите тоалети. Петте точки, изброени по-долу, са причините, поради които мъжът може да помисли да закачи лъскаво парче метал, найлон или кожа на китката си.

#1 Причина да носите гривна –

начало на разговор Аксесоарите са визуални знаци за вашата личност. Интересните аксесоари винаги привличат вниманието. Може да откриете, че непознати започват да се приближават по-често, когато носите гривна, която изглежда, че има готина история, свързана с покупката. Носенето на гривна може да бъде чудесно начало на разговор.

Това може да е извинението, от което се нуждае красивата жена в кафене, за да започне разговор. Това може да наруши затишие в бавен разговор. Страхотна гривна, откъде я взе? В свят, в който всички изглеждат еднакви, носенето на привличащ вниманието аксесоар ви отличава и ви кара да изглеждате по-интересни.

Плетени гривни за мъж с злато GOLD ADDICTED

#2Привлича вниманието по добър начин.

Може би сте на плаж и единственият аксесоар, който можете да носите, е гривна. Можете да споделите своята признателност към историята на изкуството и красивите ръчно изработени артефакти. Можете да се свържете с бизнес познат само като разкажете как сте взели гривната си със слонска коса от пътуване из Африка на юг от Сахара.

Това обикновено отваря разговора и ви прави по-привлекателни и привлекателни. Значителен брой американци имат медицинско състояние, за което парамедиците трябва да знаят в случай на спешност. Гривните за медицинска идентификация предупреждават първите реагиращи за жизненоважна медицинска информация, заедно с информация за контакт при спешни случаи. В случай на спешност, правилната грижа може да бъде администрирана въз основа на информацията, предоставена чрез медицинска гривна за самоличност.

Въпреки че медицинската гривна не може да се счита за бижу – тя е необходимост за всеки, който има медицинско състояние, което не би било очевидно за лекарите или медиците. Преди няколко години пожарникари, войници и авантюристи започнаха да носят тъкана гривна, изработена от супер здрав паракорд. Гривните са евтини и лесни за координиране с костюм. Тенденцията е уловена на градските жители, ориентирани към модата, но паракордът остава утилитарна гривна, която може да се използва в случай на спешност.

причина мъжете да носят гривни - GOLD ADDICTED

#3 Причина да носите гривна

– Незабавна асоциация Културите често свързват гривните с богатство и статус. Незабавна асоциация, която идентифицира вашия статус в обществото. В много страни в източната част на света носенето на гривна може да означава, че сте заможен. Въпреки че вече нямаме класови разделения на Запад, в други части на света – гривните са автоматична квалификация в обществото. Съвременните младежи често носят цветни силиконови гривни или висящи талисмани, за да подкрепят социални каузи и да покажат вярност към група. Гривната става част от тяхната идентичност. Може да се носи и гривна като напомняне. Котва за преживяване, което е било важно за вас. Може да е гривна с мъниста, която сте взели от битпазар по време на лятна ваканция в Италия. Или плетена гривна от вашето лято на Кейп Код. Паракорд, който да ви напомня за фантастично къмпинг пътуване с най-добрия ви приятел или за риболов с баща ви. Гривните могат да имат специално значение въз основа на културните традиции. В някои страни гривната е изискване за вяра.

Плетени гривни за мъж с злато GOLD ADDICTED

#4 Смята се, че латиноамериканските гривни Azabache предлагат защита на притежателя им

Сикхите в Индия носят медна гривна от детството си, за да покажат своята вярност към вярата си. В България около китката се връзва червено-бяла канап, за да се прикани настъпването на пролетта. Ако се опитате да преброите стилните мъже в костюми,носят гривни.(Например :Италия) На повечето от тези места гривните са част от културата и често са част от нормалния дрескод

#5 Причина да носите гривна

с удоволствие носите гривни Може да сте сред модерните мъже, които смятат, че гривните стоят добре на мъжете и са забавни за носене. Обичате да носите гривни. Гривните са чудесен начин да добавите цвят към вашето облекло. Те могат да бъдат облечени нагоре или надолу. Тъкана гривна, която съответства на цвят от модела на ризата, вратовръзката или джоба е подходяща дори в корпоративна среда. Плъзнете същата гривна около китката си за мързеливо неделно следобедно барбекю в задния двор или на плажа.

ня коя ръка се носи мъжката гривна или часовник?GOLD ADDICTED

Няколко насоки за облекло за китки Избор на китка, за да носите гривната – Въпреки че няма строго правило за това коя китка да носите гривна, те традиционно се носят на китката на вашата доминираща ръка. Най-добре е да го носите на китката срещу часовника си, за да не надраскате часовника си. Стремете се към баланс, ако носите няколко гривни – Контрабалансирайте тъмни костюми или тоалети с гривни с по-светъл цвят. Носете няколко гривни? Смесете по-лека, по-ярка гривна с метален маншет.

Носете комбинация от гривни с мъниста с кожени или метални маншети. Гривната ви не трябва да съвпада с часовника ви – уверете се обаче, че не я надделява. По-едър уикенд часовник изглежда добре в съчетание с по-големи гривни. По-изтънченият циферблат на часовник за рокля изглежда по-добре с по-фин аксесоар на противоположната китка.

Уверете се, че гривната ви е подходяща за случая – Ако се насочвате към художествена галерия, пет гривни със спортно яке и чифт дънки са подходящи. Ако отивате на бизнес среща, може да искате да го смекчите само с едно фино облекло на китката. Гривната ви помага да подчертаете личния ви стил. Използвайте го, за да допълните тоалетите си – обличайки се нагоре или надолу в зависимост от повода. Ако никога досега не сте ги опитвали, златни или кожени гривни ще ви откроят като културен човек, който не се страхува да експериментира с личния си стил.